Alapfunkciók

Bizonylat tömbök sokfélesége

A bizonylattömb nem más, mint különféle gazdasági események dokumentálására kiállított bizonylatok tárolóhelye. Egy tömböt úgy kell elképzelni, mint a nyomtatvány boltban vásárolható számlatömböt, csak itt bármikor "vehetünk" újabbat és nem csak 50 lapból áll. Az életben előforduló sokféle gazdasági esemény kezelése többféle bizonylattömb típust kíván. Megoldásként a WebSzámla az alábbi típusú tömböket kezeli:

Bármely típusú tömbböl bármennyi is készíthető, így lehet több számlatömb vagy több szállítólevél tömb is. Bármelyik tömbbe etszőleges számú bizonylat helyezhető mindenféle korlátozás nélkül valamint a sorszám kialakítása is lehet teljesen egyedi. Az egyes bizonylatok sorszámozását a program automatikusan kezeli.

 

Szállítólevelek egyből számlázása

Egy vagy akár több szállítólevél egyben számlázása is lehetséges, melynek során elegendő a megfelelő szállítólevelek kiválasztása. A program nem csak szállítólevelet tud egyből számlázni, hanem parkolt eladásokat, vevői rendeléseket és árajánlatokat is. A leszámlázás után - ha Ön úgy kívánja - a program megőrzi az eredeti bizonylatokat is, így azokat később megtalálja a rendszerben.